Yrityksille

Yrityksille

Tuki- ja liikuntaelinten sairaudet (TULE) ovat yksi yleisimpiä sairauspoissaoloja aiheuttavasta ryhmästä. Kelan sairausvakuutustilaston (2021) mukaan vuonna 2021 alkoi 311 000 sairauspäivärahakautta (yht. 14,7 milj. sairauspäivärahapäivää), joista 80 860 (26%) alkoi tuki- ja liikuntaelinsairauksien vuoksi.

On arvioitu, että tuki- ja liikuntaelinsairauksien vuosittaiset kokonaiskustannukset ovat Suomelle jopa 3-4 miljardia euroa. Nämä muodostuvat sekä suorista että epäsuorista kuluista.

Kun säännöllinen hieronta yhdistetään aktiiviseen liikkumiseen ja omaehtoiseen lihashuoltoon, ne ovat vahvasti edistämässä tuki- ja liikuntaelinsairauksien ennaltaehkäisyä ja työkyvyn ylläpitoa.

Miksi yrityskäyntejä?

  • Vähentää sairaspoissaoloja
  • Fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi lisääntyy
  • Vähentää stressiä ja parantaa työkykyä
  • Tuottavuus ja työssäviihtyvyys paranee
  • Helppoa. Hieroja tulee työpaikalle sovittaessa

Yritys voi tukea työntekijän hyvinvointia esim. osallistumalla hieronnan kustannuksiin tai tarjoamalla työaikaa hierontaa varten. Hieronta voi tapahtua joko praktiikallani tai yrityksen omissa tiloissa, jolloin mukana on kannettava hierontapöytä.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä puhelimitse numeroon 045 669 3440 tai sähköpostitse hierontapistehekkala@gmail.com. Räätälöidään teidän tarpeisiin sopiva paketti.